Få ditt hem organiserat för en lugnare vardag!

Jag hjälper dig organisera och rensa ditt hem, så att allt både är lätt att hitta och får en egen plats hem hos dig.

Credit/Photo: Smartstoretm

Gotlands Organiserare!

Känner du att allt känns lite svår jobbat i hemmet eller har du ett förråd som är fullt från golv till tak. Saker som inte riktigt har en plats och du vet inte riktigt vart du skall börja? 

Välkommen hit till mig du har hittat helt rätt. Jag är en person som älskar att fixa och organisera kaos allt för att göra er vardag lättare!

Allt från kylskåp, garderob, förråd eller garage jag finns här och hjälper er få en lugnare vardag med ett mer organiserat hem. 

Är hemmet väl organiserat på ett bra och genomtänkt vis kommer det vara super enkelt att behålla det så för flera år framåt.

För vem sitter inte hellre i soffan och kollar på en film än att plocka upp barnens grejer i hallen. Eller fundera på de där förrådet som ni någon gång skall ta tag i? 


" Vem älskar inte känslan av  att inte ha ett skräpskåp?" 

Sandra Ruthström

Credit/Photo: Smartstoretm

Credit/Photo: Smartstoretm

Hur går det till?


Kontakta mig för ett första möte, där vi lättare kan uppskatta hur lång tid jag behöver för att hjälpa dig att få en riktigt bra struktur på ex. din garderob, ditt garage eller ditt kontor. Samt vilka förvarings system vi behöver för just ditt hem. 


Hur lång tid det tar beror förstås på mängden saker som ska gås igenom. Som exempel kan dock sägas att en hall, ett par garderober eller en tvättstuga brukar ta omkring 4 timmar. Ett garage eller ett större förråd, omkring 8 timmar.


Sena återbud debiteras med 3 timmar.


Credit/Photo: Smartstoretm

Vad kostar det?

Privatpersoner 590 kr/timme inkl. moms

Företag 690 kr/timme exkl. moms

Rådgivning och stöttning via videosamtal, telefon och mail 590kr/timme inkl. moms                 (minimum 1 timme)


Lådor och övrig inredning som behövs till just ert hem kommer jag lämna ett förslag på olika offerter med lösningar som ni har att välja mellan. (Denna kostnaden tillkommer utöver timkostnaden)
Credit/Photo: Anna Björkegren

Vem är jag?

Jo, Sandra heter jag och är en sprallig tjej med många järn i elden. Jag driver idag Foto-Valet Gotland AB, Bröllop Gotland och Gotlands Organiserare. 

Så för att ta det kort är jag fotograf (Foto-valet) , hemsida ägare av en annonsida (Bröllop Gotland) och Organiserare på G.O (Gotlands organiserare) 

Idag kombinerar jag det jag älskar mest och det är busiga barn, en kamera och att organisera allt för att hjälpa andra till en lugnare och mer strukturerad vardag. 

Jag tror mycket på ordspråket för varje minut du organiserar så sparar du en timme. Och för att det skall bli så finns jag här för dig.

Hoppas vi hörs och ha det bäst
/ Sandra

Kontakta mig här

Produkter från dessa företag jobbar jag b.l.a med: